Prima pagina    Despre noi Produse Lucrari de referinta Proiect E.U Contact  
Oferte promotionale
Date tehnice
Cu o istorie care Óncepe Ón 1890, ne numaram printre fabricile cu cea mai lunga traditie Ón producerea materialelor de constructii. Experienta de peste un secol Ón domeniul productiei de materiale de constructii si modernizarile tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea si mentinerea unui nivel ridicat al calitatii.

 
Termoizolarea locuintei

Izolarea termica a locuintei este o parte esentiala a sistemului de incalzire si racire. Aceasta creste nivelul de confort si reduce cheltuielile, in anumite situatii, chiar cu pana la 50 %. Termoizolarea casei se impune indiferent de anotimp, iar tu te vei bucura de un confort sporit chiar daca afara temperaturile sunt prea crescute sau prea scazute.

Cu toate ca reabilitarea termica este o investitie destul de considerabila din punct de vedere financiar, in timp se va dovedi foarte avantajoasa.

Izolatia termica trebuie sa se realizeze pe toate partile importante ale casei, si in concordanta cu gradul pierderilor de caldura. Astfel, acoperisul necesita cea mai buna izolare, urmand peretii si intr-un final pardoseala, care are nevoie de un grad de izolare mai scazut.

Izolarea unei locuinte trebuie inceputa de la peretii exterior. Desigur, daca locuiesti la bloc, la un etaj superior, izolarea peretilor este posibila si din interior.

Indiferent de modalitatea prin care vei alege sa iti izolezi peretii locuintei, pentru ca rezultatul sa fie unul optim, este necesar sa iei in calcul si inlocuirea ferestrelor cu unele cu rupere termica.SCOPUL IZOLĂRII TERMICE
- Îmbunătăţirea confortului termic în locuinţe;
- Creşterea performanţei energetice a clădirilor la nivelul cerinţelor acutale;
- Îmbunătăţirea condiţiilor de confort termic interior;
- Conservarea structurii clădirii prin evitarea erodării produsă de apa provenită din condens;
- Obţinerea certificatului energetic al clădirii influentează hotărâtor valoarea imobiliară a clădirilor.
- Se reduce emisia de CO2, care rezulta prin arderea combustibililor folositi. Izolatia termica este o metoda reala si eficienta pentru a proteja mediul si de a lupta impotriva efectului de sera.

Izolarea termica a unei cladiri consta,in principal, in:
-termoizolarea peretilor exteriori
-termoizolarea planseului peste ultimul nivel
-termoizolarea planseului peste subsol
-realizarea peste terasa a unui acoperis tip sarpanta sau mansardarea cladirii,dupa caz
-schimbarea usilor si ferestrelor vechi existente cu unele cu rupere termica si cu un grad bun de etanseitate.


Bucurati-va de o casa comfortabila.


 

CONTINUA
 
-Termoizolarea locuintei
-Izolarea peretilor
-Etape in montarea  polistirenului
-Montarea tavanului si al  peretilor din gips carton
-Instructiuni de montare a  pavajelor
 
  Home    Despre noi Produse Contact                                         Web design: Dezibel Media    Web hosting: Web Hotel