Prima pagina    Despre noi Produse Lucrari de referinta Proiect E.U Contact  
Oferte promotionale
Date tehnice
Cu o istorie care Óncepe Ón 1890, ne numaram printre fabricile cu cea mai lunga traditie Ón producerea materialelor de constructii. Experienta de peste un secol Ón domeniul productiei de materiale de constructii si modernizarile tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea si mentinerea unui nivel ridicat al calitatii.

 
Izolarea peretilor
Descoperiti adevarata protectie impotriva caldurii, frigului si a zgomotului. Pentru asta va trebuie un perete bine izolat cu o fatada moderna. Arhitectura pentru oricine. Bucurati-va de un mediu interior placut.
Peretii interiori: panouri de rigips de 12.5mm, structura din lemn constituita din dulapi cu dimensiunea de 45*100mm, pozitionati perpendicular pe directia peretelui si formand spatii de 400mm, izolatia termica (vata minerala de 100mm) introdusa in spatiile dintre dulapi

Izolarea pardoseli
Optiunile existente pentru izolatia termica si fonica a pardoselilor sunt interminabile. De asemenea, o izolatie termica eficienta inseamna si o izolatie fonica eficienta. Scopul final a ramas acelasi de la inceputul izolatiilor: relaxare si economisirea energiei.
 

CONTINUA
 
-Termoizolarea locuintei
-Izolarea peretilor
-Etape in montarea  polistirenului
-Montarea tavanului si al  peretilor din gips carton
-Instructiuni de montare a  pavajelor
 
  Home    Despre noi Produse Contact                                         Web design: Dezibel Media    Web hosting: Web Hotel